Ana Sayfa Başarı Öyküleri Gazetecilere Ödülleri Dağıtıldı

Gazetecilere Ödülleri Dağıtıldı

449
0
Paylaş

Adana´da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti´nin (ÇGC) geleneksel olarak düzenlediği Basın Yarışması´nın ödül töreni, TSYD Nihat Geven Tesisleri´nde yapıldı.

Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Seyfettin Yılmaz, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir yaptığı konuşmada, 2016 yılı başlarında meydana gelen terör olayları ve ardından 15 Temmuzda gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi nedeniyle törenin bu yıl gecikmeli olarak gerçekleştirildiği söyledi. Esendemir  “Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Medya bu anlamda darbeye karşı sorumluluğunu ve görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir” dedi. Ödül alan gazetecilileri kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü  de basın meslek ilkelerini önemine dikkat çekti. SÖZLÜ, basına destek olmaya devam edeceklerini  vurgulayarak  “Kamudan imkanlarını ve bütçeden ayrılan kaynağı hiçbir ayrım yapmaksızın, imkanlarımızın ölçüsünde basın kuruluşlarına eşit bir şekilde dağıtmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Daha sonra gazetecilere ödülleri dağıtıldı.

Okul müdürümüz Uğur Özen ve Gazetecilik Alan Şefi Bekir Dündar’ında katılmış oldukları törende ödül alan gazeteciler arasında okulumuz 2007 Mezunlarından ve Haber Türk Gazetesi’nde çalışmakta olan Çağla İnci de yer aldı.

HABER VE FOTOĞRAF : BURAK SÜSEN (11-A) – FERHAT BİLMECE (11-A)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin