Ana Sayfa Güncel İletişimciler huzurevinde

İletişimciler huzurevinde

300
0
Paylaş

Okulumuz ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri,Yaşlılar Haftası münasebetiyle Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yaşlılar haftası nedeniyle yaşlı bakım evini ziyaret ederek, orada bulunan yaşlılarımızı unutmadıklarını gösteren okulumuz öğrencileri huzurevi sakinlerine karanfil vererek Yaşlılar Haftasını kutludılar.

Okulumuz öğretmenlerinden Handan Durmaz, Berna Yıldız Tuğal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından yapılan ziyarette huzurevi sakinlerince yapılan çalışmaların sergilendiği alan gezildi. 

Huzurevi sakinlerince yapılan çalışma alanlarının gezilmesi ardından oradaki yaşlılarla keyifli sohbetler edildi.

Huzurevi sakinleri de bu tür etkinliklerden keyf aldıklarını belirterek “Böyle bir etkinlikten gayet memnun kaldık. Genelde buruya diğer okullardanda öğrenciler geliyor ve bizleri ziyaret ediyor. Çoğu zaman ailelerimiz dahi yanımızda olmazken siz gibi düşünceli geçmişini ve geleceğini, neslini, atasını unutmayıp sahip çıkan gençler nesiller yanımızda oldu. Bunlardan dolayı bizleri ziyarete gelen herkese teşekkür ediyoruz.” Yapılan ziyaretler hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Etiknliği düzenleyerek bu tür etkinliklerin, öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırdığına değinen okulumuz Halkla İlişkiler Alanı öğretmeni Handan Durmaz “Genç nesilleri yaşlılarla bir araya getirmek, gençlere bu konuda sorumluluk bilinci kazandırmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Gençlerin sosyal gelişimi açısından bu faaliyetleri önemsiyoruz. Öğrencilerimiz, yaşlılarla sohbet ederek onların hayat hikayelerini dinledi. Bu ziyaretin öğrencilerimiz için verimli geçtiğini görmek bizleri mutlu etti. Bu tür etkinliklerin daima devam etmesini ve daha nice gelecek nesle örnek davranış olmasını hedefliyoruz.” dedi.

Huzurevlerini ziyaret eden okulumuz öğretmen ve öğrencileri ziyaret sonrası onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber- Fotoğraf: Ece KALAK( 11/A- Gazetecilik)- Sedef Nur SEDEF (11/A- Gazetecilik)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin