Ana Sayfa Güncel Halkoyunları Türkiye Finalinde Bölgemizi Temsil Ettik

Halkoyunları Türkiye Finalinde Bölgemizi Temsil Ettik

311
0
Paylaş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve bölgemizi, okulumuz ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi temsil etti.

Düzenlemeli ve düzenlemesiz olarak iki dalda gerçekleştirilen Türkiye Birinciliği yarışmasına 23 ilden 32 takım ve 594 oyuncu katılırken; düzenlemeli dalda yarışan okulumuz, ilimizi ve bölgemizi temsilen, finale kalan 13 okul arasında yer aldı.

Halkoyunları ekibimiz finale giden yolda, önce Adana’da Okul Sporları Müsabakaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından,  Serinevler Spor Salonu’nda düzenlenen 16 okulun katıldığı yarışmada; düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere her iki dalda da birinci oldu.

Daha sonra ilimiz Adnan Menderes Spor Salonunda; Adana, Antep, Adıyaman, Hatay, Kilis, Malatya, Karaman, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş ve Kayseri il birincilerinin yarıştığı bölge finalinde düzenlemeli dalda okulumuz birinci olarak, 6-7 Nisan tarihlerinde Muğla Marmaris’te düzenlenmiş olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve bölgemizi temsil eden okulumuz ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibini kutlayan Okul Müdürümüz Uğur Özen,“Okulumuz halk oyunları ekibinin başarılarının Türkiye şampiyonasına kadar ulaşmasında emek veren idareci, antrenör, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Haber: Mustafa İKİOLUK- Gamze GÜRPINAR – Doğukan AÇIK (11/A- Gazetecilik)

Fotoğraf: Kevser Nur İLTAŞ (12/A- Gazetecilik)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin